Monday, November 27, 2006

Some things


Колежката ми – добричката и принципно жизнерадостна Теди е получила психическо разстройство. И може никога да не се върне на работа в Стърлинг. И София в този ред на мисли. Какво нещо са разделите, мамка му. Стискам и палци – тя е последният човек, който заслужава подобна участ.

Снощи Ванката ми показа първите неща от новия www.games.bg. Дизайнерският кораб на това момче е много голям. И много продуктивен. Мачтите са му изключително прецизни. А двигателите, ах, двигателите. Подобен сайт до момента в БГ, мисля не е правен. Хубаво е да имаш такива хора на твоя страна. И, моля те – все още не отваряй www.games.bg. Това, което ще намериш там към днешна дата е комбинация от 30 циганина и 15 травестита в едностаен апартамент на 16-тия етаж в Люлин. И си бъркат по дупките естествено.

Клара Хил е откритието на сезона. Наричат я новата Дайдо. Новата Роушин Мърфи. Аз бих добавил и новата Дани Сицилиано. Асоциирай нейния дебютен албум с всичко що е соул, бразилско, хип-хоп, дийп хаус, класическа музика и фолк. All I Can Provide е всичко, което можеш да искаш от една млада изпълнителка – правилна визия, стил и разнообразие. Слушай!

Tosh е ебати пича. Може да повдигне настроението ми само с почесване на обръсната си тиква подобно на маймун в зоологическата градина. Много благ – много правилен – брат. Можеш да видиш фотографския му талант (новите телефони щтракат все по-добре) на прикачената към поста снимка от преди час в респектиращото офисно кафенце. Което скоро няма да бъде такова, но това е една съвсем друга тема.

Вечерта ще караокствам. И ще съм доста смешен предполагам. Но мисля, че ще бъде фън. Дано fun-ът споходи и теб тази вечер. Искрено ти го пожелавам. Over and out.

Edit: Е не мога да не споделя и това. SW FTW!

3 comments:

ratm said...

Последният пост на TOsh e от преди 10 дни, къде е тази снимка, че нещо не мога да я намеря?

Ivaylo said...

Снимката е постната в настоящия - мой пост ;)

Unknown said...

Това SW ми оправи настроението :)Изчетох си го цялото и се чувствам доста по-човешки.Отивам да си легна човечен и щастлив.
А новият games.bg, мислите ни се разхождат в него и той се разхожда в мислите ни, те го подкрепят и той тях.Много радостно е, че ще разполага с наистина уникален дизайн.